SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Brottning
Rosvik IK
Brottningssektionen

Klubbkläder- Nätbutik

Gå in på vår nätbutik på sportringen och beställ klubbkläder och accessoarer till er och era barn.

https://pitea.sportringen.se/klubbshop/rosvik-brottning/

 

Klubben står för kostnaden av en grön T-shirt för varje tävlande barn (om ni inte redan har en)- Fotot på kvitto kan ni skicka till rosvikik@gmail.com, ange barnets namn, ert swishnummer alt. bank+ clearingnummer.

Beställ gärna supporter t-shirts och kläder till er själva!

Medlemskap i Brottningssektionen
 
Sektionsavgift brottning:
För närvarande är sektionsavgiften 500 kr / år för barn under 7 år (nybörjargrupp). 
För dem som är över 7 år, fyller 7 år innevarande år, eller tränar i fortsättningsgrupp, är sektionsavgiften 750 kr/år.
 
Utskick för inbetalning av sektionsavgiften sker i mitten av november för att vi ska hinna licensiera brottarna inför tävlingsåret 2020.
Utskick sker via SportAdmin.
 
 
Medlemskap i Rosviks IK krävs:
300kr / person
alternativt
600kr / familj
 
Inbetalning av medlemsavgift erhålls i utskick via SportAdmin.
 

 

Man är självklart välkommen att pröva på brottning ett par gånger gratis.

OBSERVERA! Har man inte betalat sektionsavgift täcks man inte av klubbens försäkring.

SportAdmin
Rosvik IK har valt att använda SportAdmin som stöd i det administrativa arbetet.
 

Alla utövare ska registreras i SportAdmin som är Rosvik IK´s administrations-och informationssystem. Den mesta kommunikationen sker via SportAdmin. Vårdnadshavare ansvarar för att lägga in alla uppgifter i SportAdmin. Ni hittar SportAdmin via medlemsappen eller på www.rosvik-ik.se gå till fliken ”bli medlem” och välj ”brottning".

 

I sportadmin kan du även se kontaktuppgifter till dina lagmedlemmar.

 
"SportAdmins vision är att genom digitalisering och automatisering underlätta föreningsvardagen för alla ideella hjältar. Detta så att så mycket resurser som möjligt kan användas där de ger mest effekt; i kärnverksamheten"
 
Ladda ner medlemsappen här:
www.sportadmin.se/medlemsapp/
Messenger "Föräldrargrupp- Brottning RIK"

Vi har även en messengergrupp som heter "Föräldrargrupp- Brottning RIK", gå gärna med i den så är ni extra uppdaterade.

Åtaganden

 

Det finns inget vinstintresse i sektionen men pengar behövs till anmälningsavgifter, licens, inköp av utrustning, uppvärmning och hyra av lokaler mm. I dagsläget klarar vi ekonomin med försäljning av Ullmax (inget säljtvång på en specifik summa) samt vår egen cup ”Helgecupen” i maj. Om vi har tur kan vi dessutom få erbjudande om ytterligare aktiviteter, exempelvis ”Vuxna på stan” eller arbete under Nolia som genererar bra pengar till sektionen.

Försäljning av Ullmax gäller alla men det är Helgecupen i maj som kräver störst engagemang av föräldrar.
 
För att kunna arrangera Helgecupen behöver vi alla hjälpas åt. Oavsett om era barn/ungdomar väljer att tävla i Helgecupen eller inte kommer ni därför att tilldelas en uppgift/pass under dagen. Om ni inte kan närvara är det upp till var och en att hitta en ersättare. Uppgifterna varierar från att stå i fiket, grilla hamburgare, lotteriförsäljning, inköp, tidtagning mm. Vi är flera på varje station för att man ska kunna turas om och gå ifrån och se matcher under tiden. Ett pass brukar vara mellan 2-3 timmar. Före tävlingsdagen behövs personer som bakar och flyttar mattorna från våra lokaler till sporthallen i Rosvik samt flyttar dem tillbaka igen efter tävlingarna.
 
Övriga arbetspass

Vi kommer skicka ut kallelser till samtliga aktiviteter och pass framöver antingen via Sportadmin eller mail.

Där ska ni då bekräfta att ni mottagit kallelsen. I Sportadmin svarar man ”Kommer” och blir det via mail så vill vi att ni svarar i vändande mail att ni mottagit uppgiften/kallelsen.

Det blir varje förälders ansvar att byta sinsemellan om inte tiderna passar, och sedan meddela den som är huvudansvarig för aktiviteten.

En arbetslista har upprättats där vi för in timmar för samtliga pass, så det blir så rättvist fördelat som möjligt. Listan finns uppdaterad under fliken "Dokument".

 
Arenasponsor
Sponsorer och partners