SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosvik IK
Rosvik Idrottsklubb

Välkommen till Rosvik Idrottsklubb
Rosvik Idrottsklubb är en Ideell förening med över tusen medlemmar, varav cirka femhundra är aktiva inom någon av våra sektioner – Brottning, Ishockey, Fotboll, Styrke och Skidor. 

Vi satsar brett på en inkluderande verksamhet som ska präglas av entusiasm, vilja och positivt lärande. De flesta barn i Rosvik är någon gång under sin uppväxt engagerade i någon av våra verksamheter. Föreningen driver och sköter om ett elljusspår, fotbollsplaner, brottningslokal, gym och en ishall.    


Vill du bli medlem? 
Årets Hockeyhjälte i Norrbotten
2024-05-15 07:12

Rosvik IK kan stolt meddela att Daniel Holmlund i A-laget har blivit utsedd till Årets Hockeyhjälte 2024 i Norrbotten av Betssons Idrottsfond!

 

Motiveringen lyder:

 

"Daniel "Holma" Holmlund, en äkta hockeyhjälte. Från sin debut i Laisvalls SK till sin tionde säsong med Rosvik IK, har Holma varit en pålitlig stöttepelare på isen. Utanför rinken har han inte bara varit tränare, busschaufför, materialförvaltare och lagledare utan även ägare av den inofficiella klubblokalen på Svedjan i Piteå. Trots sitt heltidsjobb som bilmekaniker spenderar Holma sin övriga tid på att reparera A-lagets bilar utan kostnad. Holma är en sann hjälte."

 

Daniel tilldelas ett stipendium på 10 000:-

 

 

Grattis Holma!

 

Läs mer i nedanstående länk:

https://betssonsidrottsfond.se/

Valberedning Rosvik IK
2023-09-25 13:01

Rosvik IK är i behov av en ny valberedning inför årsmötet 2024.

 

En valberednings uppdrag är att hitta lämpliga och villiga kandidater som kan sitta i Rosvik IK:s styrelse och föreslå dessa för föreningen. Efter det röstar och beslutar medlemmarna om att ge kandidaterna mandatet att sitta i Styrelsen.

 

Är du social och har lätt för att prata med människor och kan tänka dig att föra dialog med människor i Rosvik om att engagera sig i vårt  förening? Hör av er till kansliet eller skicka ett meddelande via Facebook.

 

Vi behöver din hjälp:)

 

Parkering vid ishallen och gymmet
2023-05-24 19:35

Vi vill uppmärksamma alla våra medlemmar på att det inte är tillåtet att parkera vid ishall eller gym, eller köra upp till verksamheten under skoltid. Vänligen respektera och var rädd om våra barn!

Dags att betala medlemsavgiften för 2023
2023-04-24 11:16

I föreningen tar vi ut två olika avgifter, en medlemsavgift och en sektionsavgift (är du med i fler sektioner betalas en sektionsavgift i varje sektion)

 

Vad är skillnaden mellan sektionsavgift och medlemsavgift?

 

Medlemsavgift är en årsavgift till Rosvik IK, till klubben som helhet och i denna ingår även era försäkringar. Genom medlemsavgiften är du försäkrad i samband med träning, match, möten och andra sammankomster gällande föreningsengagemanget. Även till och från dessa. En inbetald Medlemsavgift gäller för alla sektioner i Rosvik IK och betalas av alla.

 

Med alla avses alla som deltar i en av våra sektioner, brottning, fotboll, hockey, skidor eller styrke, man kan även vara en stödjande medlem utan aktivitet i sektionerna.  För att blir fullvärdig medlem krävs inbetald medlemsavgift och utan inbetald avgift kan du stängas av från din idrott. Detta gäller även om sektionsavgiften betalats.

 

Har ni flera utövare i en familj kan ett familjemedlemsskap vara att föredra. Medlemsavgiften betalas alltid på våren.

 

Sektionsavgiften avser just den idrott du vill utöva, den sektion du väljer att tillhöra, hockeyn har en sektionsavgift, gymmet har en annan och brottningen en tredje… för aktuella avgifter kontakta din sektion. Sektionsavgifter betalas under pågående säsong och går till sektionsspecifika utgifter. Spelar du fotboll betalas sektionsavgiften till FC Norrsken.

Årsmöte 2023
2023-02-06 09:58

Nu är det dags för årsmöte för Rosvik IK.

Mötet äger rum onsdagen den 22/3 18:00 på Kansliet, Vallavägen 11- Hedvalla.

Vi bjuder på kaffe och fika.

 

Anmälan sker till rosvikik@gmail.com alt. 070-333 16 40.

 

Välkomna!

Nyheter från vår verksamhet
Hockey Div. 3, 16/12 10:00 
Hockey, 12/12 14:42 
Brottning, 22/11 22:46 
Brottning, 11/11 19:17 
 
Arenasponsor
Sponsorer och partners