SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rosvik IK
Rosvik Idrottsklubb

Om klubben

Rosvik IK är en förening som är verksam i byn Rosvik och grundades i december 1935 på ett välbesökt möte på byns café. Där lades grunden för aktiviteter inom skidor och fotboll. Inträdes avgiften var 1.50 kronor per medlem och antalet medlemmar var 36 stycken. I dag är avgiften något högre och antalet medlemmar betydligt fler, cirka 1500 stycken.

 

Rosvik IK består idag av fem sektioner fotboll, hockey, brottning, längdskidor och styrkesektionen. Klubben har två fullstora gräsplaner, Hedvalla och Rosvalla och en fullstor grusplan, Hamnplan. Utöver detta så har vi elljusspår, kostfrusen ishall, utegym, innegym och en brottningslokal. Tillgång till sporthall där vi idag bedriver gymverksamhet och motionspass och där klubben tidigare haft en badmintonsektion finns också, den drivs av Piteå Kommun.

 

För att sköta detta har vi ett kansli med en anställd för det administrativa arbetet, en lokalvårdare och en vaktmästare för drift och underhåll. 

 

Alla ska vara välkommna i Rosvik IK!

 
Arenasponsor
Sponsorer och partners