Hockey
Pojkar Flickor 2007 Hockey

Välkommen till PF 07
Vi är ett lag med  både pojkar och flickor födda 2007 som spelar hockey. Vi tränar ca 3ggr i veckan enligt schema i kalender. Det är ca 14 st barn på isen samtidigt och vi har 3st tränare. Det finns stor variation bland spelarna, från de som spelat länge till de som nyss börjat.

Är du intresserad av att börja i vårt lag, kontakta någon av tränarna eller lagledaren.
Ändringar i schemat för träningar.
2020-11-15 20:28
Måndags fysen bedrivs utomhus från och med 16/11.
Onsdags träningen flyttas från 17:30 till 20:00 fram till nyår om inget annat händer.

Information beträffande hockeyverksamheten vid skärpta restriktioner i Norrbotten
2020-11-11 21:16
Nedan information kom från Norrbottens Ishockey förbund idag 2020-11-11 10:55.

Som ni kanske redan vet så införde Norrbottens län idag skärpta restriktioner.

Nedan ser ni vad beslutet betyder för hockeyföreningarna i Norrbotten – se nedan SIF:s riktlinjer för regioner med skärpta restriktioner.

Notera även de tillägg vi i Norrbotten gjort för att förtydliga.

Dom nya restriktionerna gäller fr o m idag fram till 8 december, efter det tas nytt beslut.

Se även informationen från Folkhälsomyndigheten på följande länkar:

Tillägg Norrbotten

Matcher i Distriktsserier

Alla matcher som skulle spelas fr o m idag fram till 8 december framflyttas i TSM till 2020-12-31.

När ev. nytt datum/tid för matcherna är satt får vi ändra därifrån.

Träningsmatcher

Inga träningsmatcher får spelas.

U14 DM

Framflyttas.

Seriesammandrag ”På tvären”

Inga matcher spelas utan pausas och framflyttas – gäller samtliga matcher under perioden (inga serier stängs eller läggs ner).

(Uppdaterad 2020-11-04) - Efter förtydligande från Riksidrottsförbundet pausar Svenska Ishockeyförbundet all träning och seriespel för juniorer i regioner med skärpta restriktioner.

Svenska Ishockeyförbundet tar situationen på stort allvar och har tillsammans med Svenska ishockeyförbundets regioner och distrikt tagit fram riktlinjer för hur ishockeyn i distrikten ska spelas, på olika nivåer, under perioden med skärpta restriktioner:

Distrikts och regionserier:

• Matcher för lag inom region med skärpta restriktioner flyttas fram (både borta-och hemmamatcher)
  • Träning kan bedrivas för spelare födda 2005 och senare.
  • Träning som bedrivs ska anpassas till mer individuell träning för att undvika närkamper i möjligaste mån och under förutsättning att de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten samt att Riktlinjer för barn och ungdomshockeyn följs.
  • Individuell fysträning för spelare födda tidigare än 2005 kan bedrivas. Rekommenderas att genomföras i första hand utomhus.

Nationella juniorserier och idrottsutbildning:

• Matcher för lag inom J18 Nationell och J20 Nationell i regioner med skärpta restriktioner flyttas fram (både borta-och hemmamatcher)
  • Isträning för lag inom J18 Nationell och J20 Nationell i regioner med skärpta restriktioner kan ej genomföras.
  • Träning inom ramen för skolverksamheten kan bedrivas om skolan så bedömer. Träning inom föreningsregi kan ej genomföras.
  • Individuell fysträning kan bedrivas. Rekommenderas att genomföras i första hand utomhus.

Förbundsserier senior:

• SDHL, SHL, HockeyAllsvenskan och HockeyEttan bedöms som yrkesmässig idrott.
  • Därför genomförs träning och matchspel för lag inom region med skärpta restriktioner under förutsättning att de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten och Verksamhetsprotokollet för svensk ishockey följs.

Landslagsspel:

• Spelare i Tre Kronor och Damkronorna bedöms utföra yrkesmässig idrott.
  • Spelare i lag inom region med skärpta restriktioner kan medverka under träning och matchspel med landslagen under förutsättning att de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten och Verksamhetsprotokollet för svensk ishockey följs.

Cupspel

• Cuparrangemang inom region med skärpta restriktioner kan ej genomföras.
  • Lag inom region med skärpta restriktioner som planerar att delta i cupspel i region utan restriktioner kan inte delta.

Allmänhetens åkning

• Prata med respektive kommun om hallen är i kommunal regi. Kommunen ansvarar då för verksamheten.

Tre Kronors Hockeyskola

• I och med att träning kan bedrivas för spelare födda 2005 och senare, i regioner med skärpta restriktioner, kan Tre Kronors Hockeyskola genomföras under förutsättning att allmänna råden från Folkhälsomyndigheten och Riktlinjer för barn och ungdomsishockeyn följs.
Referat: Rosvik IK/ÄIF - Kiruna IF Ungdom Vit
Målskyttar serie match Rosvik IK/ÄIF-Kiruna IF