Lilla DM 25-26/9 i Rosvik!
2021-09-12 10:26

I år har vi fått förtroendet att hålla Lilla DM i Rosvik. Matcherna spelas den 25 och 26 september.

Aktuellt spel schema finns inlagda på Div 2 sida matcher.

Deltagande lag är Rosvik IK, Stil Hockey, Sunderbyn SK, Älvsbyn IF Hockey och Brooklyn Tigers HF. Matcherna spelas 2 x 20min. Inträde till match är 50kr, för hel dag 100kr och för hela helgen 150kr. Ungdomar under 18år gratis inträde.

Tänk på att hålla avstånd på läktaren och i kön till kiosken.

Välkommen till en kul helg med mycket hockey!

Matcher
2018-02-17 17:58
efter 3 tunga förluster mot Stil 8-5 , Brooklyn 9-3 & 7-5 kom det en ny vinst.
8-5 mot Haparanda HF
efter en svängig målrik match så kunde Rosvik ta hem segern efter periodsiffrorna (3-4, 3-1, 2-0)

Nästa match spelas mot Stil Onsdag 21/2 kl 19:15 i Kristallen
Referat: Rosvik IK - Kiruna City HF
Första matchen i Hockeytvåan Norra A Forts.
2018-01-16 07:56
Kiruna City HF kom på besök, Man kunde ta på stämningen i omklädningsrummet innan matchstart,
alla var laddade.
När matchen började så gick Rosvik ut och spelade ett riktigt bra lagspel, Kämpade för varann, gjorde mål för varann och vinsten satt riktigt fint på tabellkontot, 4-0 efter mål av Patrik Eriksson, Markus Andersson, Wille Lööv Och Linus S Olovsson.
Två hemmamatcher spelade
2017-12-04 10:14
Två vinster av två möjliga lyder facit efter vinst 10-2 mot Kiruna den 25/11 samt 10-2 mot Älvsbyn 2/12

Kiruna bjöd på bra motstånd mot ett sargat Rosvik som fick ta in extraspelare strax innan matchstart.
Men efter flera fina avslut och en superprestation av Tomas i målet så gick matchen Rosviks väg där Ny matchcoach för dagen Daniel Olofsson kunde leda dem till en säker seger med 10-2
där målskyttarna var Sundqvist, Ringbjer x3, S Olovsson, Grahn x2, Bergström, Holmlund, Hedstig

Älvsbyn kom till Rosvik med gott mod och spelade en riktigt bra första period där 2-0 till Rosvik var ett rättvist resultat när periodpausen kom. Sen började Rosvik öka intensiteten och matchen rulla på till slutresultat 10-2