Välkommen till Rosvik Idrottsklubb
Rosvik Idrottsklubb är en Ideell förening med över tusen medlemmar, varav cirka femhundra är aktiva inom någon av våra sektioner – Brottning, Ishockey, Fotboll, Styrke och Skidor.

Vi satsar brett på en inkluderande verksamhet som ska präglas av entusiasm, vilja och positivt lärande. De flesta barn i Rosvik är någon gång under sin uppväxt engagerade i någon av våra verksamheter. Föreningen driver och sköter om ett elljusspår, fotbollsplaner, brottningslokal, gym och en ishall.

Vill du bli medlem?
Extra årsmöte på tisdag, välkomna!
2020-10-23 18:26

På tisdag den 27 oktober kl 18.00 håller vi ett extra årsmöte för att prata ekonomi. Vi träffas på Hedvalla.

Välkomna att delta!

Trekronors hockeyskola start 25/10!
2020-10-19 12:10
Rosvik hockey bedriver tre kronors hockeyskola för tjejer och killar födda 2015.
Du är välkommen oavsett bakgrund eller skridskokunskaper för att prova på hur det är på isen.
Den utrustning du behöver är: Hjälm, halsskydd och skridskor.
Start: Söndag 25/10-20 kl.15.45 - 16.45 Plats: El-Trion Arena (Kristallen) i Rosvik
Bidrag från Länsstyrelsen Norrbotten
2020-07-21 11:14

Som tidigare nämnts har Länsstyrelsen i Norrbotten beviljat projektstöd för Byggnation av gym, sociala utrymmen och omklädningsrum, samt tillgänglighetsanpassning av utrymmen, bidraget ges inom landsbygdsprogrammet 2014–2020 och just nu är bygget i full gång.

Bidraget ska gå till investeringar i Rosviks ishall för att möta behov som finns så som exempelvis ny belysning och indragning av fjärrvärme, men även för att bygga omklädningsrum som kommer att gynna såväl sommar- som vinteridrotter då inga andra omklädningsmöjligheter finns vid byns idrottsanläggningar. Efter avslutat bygge kommer vi kunna erbjuda separata omklädningsrum för damer/herrar/flickor/pojkar och detta är en viktig del för att kunna ha ett jämlikt idrottsutövande. Vidare kommer en satsning görs för att bygga om och utrusta gymmet vilket möjliggör träning i byn istället för resande till gym inne i stan.

För att synliggöra projektmedlen vi fått sitter det en skylt i ishallen och vi kommer fortlöpande att informera på hemsidan under rubriken Utveckling. Bidragsmedlen är en del av ett EU projekt.

Loppis "Coronastyle"
2020-06-11 11:40

På lördag 13/6 kl 10 - söndag 14/6 kl 19 kommer ett bord att finnas utanför kansliet med bl a fotbollsstrumpor, träningskläder, fotbollsskor. Kom förbi och kika om det är något ditt barn behöver! Valfri summa (minst 10 kr) swishas, pengarna går till fotbollssektionen. Swishlapp finns på bordet.

Storlekar är mestadels smått, men ett och annat plagg är lite större.

Hoppas grejerna hittar nya ägare och får uppleva nya skills! ⚽️🏃🏻‍♂️🏃🏽‍♀️

Tips: grillkol finns på kansliet och i ishallen. Jättepåse för 300 kr. 😀

Vindelkol till försäljning
2020-05-20 10:29

Stötta vår förening genom att köpa sommarens grillkol från RIK. Vi säljer från kvalitetsträkol från Norrländska Vindelkol i 90 literssäckar för 300 kr. Beställning görs via mail, telefon eller direkt hos vår personal. Hämning sker i ishallen eller på kansliet under dagtid. Tillhör ni riskgrupp ordnar vi utkörning inom byn. Betalning sker via swish.

Alla intäkter går oavkortat till att förbättra vår verksamhet!

Tack för ert stöd!

Nyheter från vår verksamhet