Välkommen till Rosvik Idrottsklubb
Rosvik Idrottsklubb är en Ideell förening med över tusen medlemmar, varav cirka femhundra är aktiva inom någon av våra sektioner – Brottning, Ishockey, Fotboll, Styrke och Skidor.

Vi satsar brett på en inkluderande verksamhet som ska präglas av entusiasm, vilja och positivt lärande. De flesta barn i Rosvik är någon gång under sin uppväxt engagerade i någon av våra verksamheter. Föreningen driver och sköter om ett elljusspår, fotbollsplaner, brottningslokal, gym och en ishall.

Vill du bli medlem?
Vindelkol till försäljning
2020-05-20 10:29

Stötta vår förening genom att köpa sommarens grillkol från RIK. Vi säljer från kvalitetsträkol från Norrländska Vindelkol i 90 literssäckar för 300 kr. Beställning görs via mail, telefon eller direkt hos vår personal. Hämning sker i ishallen eller på kansliet under dagtid. Tillhör ni riskgrupp ordnar vi utkörning inom byn. Betalning sker via swish.

Alla intäkter går oavkortat till att förbättra vår verksamhet!

Tack för ert stöd!

Uppdaterade riktlinjer från SVFF- ingen publik
2020-05-15 11:32

Vi i RIK vill be all intresserad publik att avstå från att komma till träningar och matcher.

Det förbud som finns mot deltagare vid offentliga tillställningar medger visserligen upp till 50 åskådare, men Fotbollsförbundet rekommenderar ändå föreningar att tydligt uppmana alla – förutom personer som är direkt nödvändiga för att genomföra arrangemanget – att avstå från att närvara vid match och träning.

Anledningen är att helt utesluta risken för att för många personer samlas och att RIK som arrangör ska slippa svåra gränsdragningar och bedömningar. Ofta har vi flera matcher eller träningar igång samtidigt vilket kan innebära att det blir svårt att hantera situationen i förhållande till förbudet.

I grunden handlar naturligtvis allt om att så långt det är möjligt förhindra smittspridning och färre personer närvarande runt en match eller träning innebär rimligtvis en lägre risk.

Vi har en skyldighet att förvalta den möjlighet att bedriva barn- och ungdomsverksamhet – som vi trots rådande läge har fått förtroendet att göra – med största tänkbara ansvar. Självklart är det tråkigt för många föräldrar, släktingar och vänner att missa barnens matcher och träningar, men det är en i sammanhanget rimlig och nödvändig uppoffring som vi alla bör acceptera.

RIK Informerar
2020-05-15 11:31

Det händer mycket i vår förening just nu och det är vi mycket stolta över och vår vision är att våra framtidsplaner kommer gagna alla i vår fina by. Ombyggnationen av ishallen och färdigställande av omklädningsrum har påbörjats. Vi har även börjat fräscha upp inne i själva ishallen. I ena halvan av tillbyggnaden har byggantionen av ett nytt större, bättre och trevligare gym påbörjats.

Vi planerar vara klara med detta projekt i september 2020. Håll gärna utkik efter öppningsdatum på vår hemsida eller på vår facebooksida och kom ihåg att köpa ert nya gymkort i Rosvik. Har ni friskvårdsbidrag kan det nyttjas till detta.

Nästa steg i vårt projekt är att bygga en ny brottarlokal, flytta kansliet till området runt ishallen, bygga en cykel- och trixbana utanför ishallen, samt göra en trevligare miljö på våra fotbollsplaner. Vi ser fram emot att skapa en struktur som möjliggör för alla våra idrottare att mötas och där alla i byn kan ta del av vår verksamhet.

Nygammal vaktmästare
2020-05-15 08:36
Från och med den 26 maj hälsar vi Anders varmt välkommen "hem" igen:) Anders och Sture blir föreningens nya vaktmästarpar och det är vi glada för.
Föräldramöte barn födda -14
2020-04-29 10:18

Till alla er som har fotbollssugna barn födda 2014: På grund av lågt deltagande i måndags hålls ett nytt föräldramöte onsdagen den 6 maj kl 18.30 på RIK:s kansli. Välkomna!

⚽️🏃‍

Nyheter från vår verksamhet