Välkommen till Rosvik Idrottsklubb
Rosvik Idrottsklubb är en Ideell förening med över tusen medlemmar, varav cirka femhundra är aktiva inom någon av våra sektioner – Brottning, Ishockey, Fotboll, Styrke och Skidor.

Vi satsar brett på en inkluderande verksamhet som ska präglas av entusiasm, vilja och positivt lärande. De flesta barn i Rosvik är, någon gång under sin uppväxt, engagerade i någon av våra verksamheter som utövas i någon av de anläggningar som vi äger och driver. Vi har ett elljusspår, fotbollsplaner, brottningslokal, gym och en ishall.

Vill du bli medlem?
Föreningsdagar i Intersportbutiker.
2019-08-13 17:11
För shopping på nätet använd koden Förening25. Glöm inte stödja RIK när ni handlar.
ROSVIKSSPELEN HEDVALLA LÖRDAG 15/6 kl.9.00
2019-05-27 11:28

Rosvikspelen går i år av stapel den 15/6 med start kl 9.00.

Kom och njut av en fotbollsdag på Hedvalla där våra spelare födda 2011 och 2012 möter lag från bland annat Norrfjärden, Alvik och Munksund/ Skuthamn.

Det kommer finnas hamburgare, fika och lotteri till försäljning.

Välkomna att heja på våra fina spelare!

Teamdag Intersport
2019-05-27 11:24

Föreningsdag ROSVIK IK 1/6 10-17

25% på ordinarie priser hos INTERSPORT Storheden, OBS endast på Storheden!

Gäller ej Cykel, Presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

För att få 25 % på sortimentet måste ni registrera er via Club Intersport

Stötta Rosvik IK.

Avtal intersport
2019-05-27 09:54
RIK har tecknat avtal med Intersport och nu kan du som RIK:are

Samla bonus till dig själv och stötta samtidigt Rosvik IK!

Samarbetet med INTERSPORT innebär att föreningen kan få bonus på era privata köp hos INTERSPORT Storheden Luleå. Förutsättningen är att ni är medlemmar i Club INTERSPORT.

Som privatperson och medlem i Club INTERSPORT samlar du så klart bonuspoäng för egen räkning också och får årligen hem en bonus check om du kommit upp i bonusnivå. Din bonus är 2-6% beroende på hur mycket du handlat för. Du tjänar själv på ditt clubmedlemskap och kan samtidigt stötta föreningen. Dubbel nytta allstå!

Som Club INTERSPORT medlem får du även utskick med nyheter, inspiration och unika club erbjudanden från INTERSPORT – digitalt via e-post eller SMS och hem i brevlådan. För att bli medlem i Club INTERSPORT, kontakta din ledare eller ansvarig hos föreningen och fyll i medlemsansökan. Läs mer om Club INTESRRPORT på www.intersport.se

Sektionsstyrelsen skrotas!
2018-03-04 17:45
Nja, riktigt så farligt är det kanske inte, men ett praktfullt namnbyte på det som förut hette sektionsstyrelse, sektionsordförande och kassör beslutades om på årsmötet.
Nyheter från vår verksamhet
Hockey PF 07, 19/08 13:00