Välkommen till Rosvik Idrottsklubb
Rosvik Idrottsklubb är en Ideell förening med över tusen medlemmar, varav cirka femhundra är aktiva inom någon av våra sektioner – Brottning, Ishockey, Fotboll, Styrke och Skidor.

Vi satsar brett på en inkluderande verksamhet som ska präglas av entusiasm, vilja och positivt lärande. De flesta barn i Rosvik är någon gång under sin uppväxt engagerade i någon av våra verksamheter. Föreningen driver och sköter om ett elljusspår, fotbollsplaner, brottningslokal, gym och en ishall.

Vill du bli medlem?
Årsmöte
2021-03-26 10:24

Välkommen till 2021 års årsmöte för Rosvik IK.

Mötet äger rum Söndagen den 23 maj kl 18.00 på Hedvalla.

OBS: Vid fortsatt hög smittspridning kommer Årsmötet hållas digitalt via Teams. För att möjliggöra länkutskick till ett eventuellt digitalt möte behöver vi veta om ni planerar att delta och det är därför av vikt att ni anmäler ert intresse till rosvikik@gmail.com alt. på 0911-20 63 95 och det senast den 19 maj.

Klubbdagar på Intersport
2021-03-25 15:11

Vår samarbetspartner Intersport har just nu 25% på allt* – ett perfekt läge att kitta upp er för vårsäsongen!

Stötta Rosvik IK
2020-12-17 09:37

Det är ju annorlunda tider och vi kanske inte får träna eller spela dom matcher vi önskar!

Men tävla gillar ju  dom flesta som håller på med idrott

Så nu tänkte jag se hur tävlings andan är ute i Norrbotten och visar att man är stolt över att stötta sin förening och tävlar och ansluter sig till just sin förening

Det kostar absolut ingenting att ansluta sig till club Intersport och stötta sin förening!

Vilken förening har flest nya anslutna nästa vecka??

Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening!
2020-12-01 12:59

När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? Du stöttar RIK genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor.

Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus på 2–6% på dina privata köp. Så genom inköp ger du en bonus till både dig och RIK!

TÄVLING

Under december månad kör Intersport dessutom en tävling där både privatpersonen och vi som förening har chans att vinna fina priser (presentkort). Tävlingen går ut på att värva flest nya medlemmar med föreningskoppling i förhållande till föreningens storlek.

1:a pris: 10000kr

2:a pris: 7500kr

3:e pris: 5000kr

Till alla våra medlemmar!
2020-11-18 18:16

Vi i RIK behöver ditt stöd mer än någonsin.

Uteblivna intäkter och investeringar i vår fina ishall och i vårt nya gym mitt under Corona-virusets framfart har gjort att vi just nu behöver allt stöd vi kan få för att fortsätta kunna bedriva vår verksamhet.

Varför inte satsa på mjuka klappar i år och köpa någonting som ni behöver, samtidigt som ni stödjer oss i Rosvik IK?

Vi har just nu en webbshop öppen, där ni kan handla Newbody-produkter, kryddor eller tvål och ljus. Via länken nedan kommer ni direkt in i vår shop.

Newbody

För varje sålt paket tjänar vi 27 kronor (paket 100 kronor) eller 37 kronor (paket 150 kronor)

Ni får produkterna hemskickade direkt och leverans sker innan julafton.

(Frakten kostar 69 kronor för 1-5 paket och 6 paket eller fler blir fraktfritt)

Var med och stötta oss i din förening. Vi behöver dig mer än någonsin!

Och du, dela gärna länken till shopen med släkt, vänner och kolleger! Lägg upp den på Facebook och sprid ordet vidare. Tillsammans kommer vi längre!

Tack!
Nyheter från vår verksamhet