Välkommen till Rosvik Idrottsklubb
Rosvik Idrottsklubb är en Ideell förening med över tusen medlemmar, varav cirka femhundra är aktiva inom någon av våra sektioner – Brottning, Ishockey, Fotboll, Styrke och Skidor.

Vi satsar brett på en inkluderande verksamhet som ska präglas av entusiasm, vilja och positivt lärande. De flesta barn i Rosvik är någon gång under sin uppväxt engagerade i någon av våra verksamheter. Föreningen driver och sköter om ett elljusspår, fotbollsplaner, brottningslokal, gym och en ishall.

Vill du bli medlem?
Extra Årsmöte RIK 22 juni 2021 kl.18.00 på Hedvalla
2021-06-08 20:35

På agendan står nedanstående fråga:

Hockeysektionen efterfrågar ett tillägg i Rosvik IK:s stadgar så att ersättning kan utgå till tränare i divisionslag. Ersättningen får max uppgå till, av Skatteverket uppsatt fribelopp, för undantag från inbetalning av socialavgifter och arbetsgivaravgifter för ideella föreningar. För 2021 detta 23 800 kr. Ersättningen utgår inte som lön.

Syftet är att säkra tillgång på kompetenta tränare i divisionslagen. Vid överenskommelse om ersättning ska alltid avtal upprättas.

Sektionen som väljer att ge ersättning till tränare står själv för utgiften och denna ska budgeteras för i årsbudget.

Resterande verksamhet ska även fortsättningsvis bedrivas på ideell basis.

Uppstartsmöte - fotboll för barn födda 2015
2021-05-10 14:27

Har du ett barn årgång 2015 och som vill spela fotboll?

Se då hit!

Tisdagen den 25 maj inbjuder FC Norrsken (RIK, NIF, och SJU) till uppstarts- och föräldramöte för barn födda 2015. Vi träffas utomhus kl 18.30 vid läktaren på Norrvallen (fotbollsplanerna i Norrfjärden).

På mötet kommer Fotbollssektionen att informera om allt ni behöver veta för att vi tillsammans ska kunna starta ett (eller två) fotbollslag för era barn.

Frågor eller intresseanmälan om ni inte kan delta på mötet skickas till: berglundjenny9@gmail.com eller jessica.eriksson@pitea.se

VARMT VÄLKOMNA!

Årsmöte
2021-03-26 10:24

Välkommen till 2021 års årsmöte för Rosvik IK.

Mötet äger rum Söndagen den 23 maj kl 18.00 på Hedvalla.

OBS: Vid fortsatt hög smittspridning kommer Årsmötet hållas digitalt via Teams. För att möjliggöra länkutskick till ett eventuellt digitalt möte behöver vi veta om ni planerar att delta och det är därför av vikt att ni anmäler ert intresse till rosvikik@gmail.com alt. på 0911-20 63 95 och det senast den 19 maj.

Klubbdagar på Intersport
2021-03-25 15:11

Vår samarbetspartner Intersport har just nu 25% på allt* – ett perfekt läge att kitta upp er för vårsäsongen!

Stötta Rosvik IK
2020-12-17 09:37

Det är ju annorlunda tider och vi kanske inte får träna eller spela dom matcher vi önskar!

Men tävla gillar ju  dom flesta som håller på med idrott

Så nu tänkte jag se hur tävlings andan är ute i Norrbotten och visar att man är stolt över att stötta sin förening och tävlar och ansluter sig till just sin förening

Det kostar absolut ingenting att ansluta sig till club Intersport och stötta sin förening!

Vilken förening har flest nya anslutna nästa vecka??

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll P 04, 02/06 18:44