Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hockey
Rosvik IK
Hockeysektionen

Klart med huvudsponsor avtal med EL-TRION!
2020-07-03 16:43
På grund av Covid-19 vart det inget handskakande utan i stället en tekning. Tv Niclas Lundgren Th Emil Yletyinen Foto: Lova Yletyinen
Nu är huvudsponsor avtalet påskrivet av bägge parter. Detta innebär bland annat att Kristallen byter namn till EL-Trion Arena.
Kontraktet gäller till att börja med i två år men går sedan att förlänga ytterligare år.
- Vi är mycket glada över att få EL-trion som huvudsponsor till Rosvik IK Hockey sektionen. Det känns även bra att EL-Trion är med i vårat bygge av dom nya omklädningsrummen. Dom gör verkligen fina elarbeten. Förhoppningen är att all byggnation skall vara klart till i slutet av september då det är tänkt att Lilla DM skall spelas i Rosvik. Vi kommer även i år att ha en hockeyskola för ungdomar födda 06-12 som vi kör på kvällstid som kommer att heta EL-Trion Hockeyskola. Vi kommer ut med mer information om det senare i sommar så är ni intresserade håll koll på vår hemsida. Vi hoppas vidare att vi kan teckna fler sponsoravtal så att vi har råd att förbättra vår ishall och kunna bevara den under lång tid säger Niclas Lundgren, Sektionsledare Hockey Rosvik.
- Vi vill synas mer i Norrbotten så för oss var det ingen större tvekan sen gör vi även arbeten i ishallen. Det känns också bra när det går till en så fin och ordningsam förening som Rosvik IK säger Emil Yletyinen EL-Trion.  

Nyhetsarkiv
Domarutbildning!2020-10-01 17:50
RIK Hockey mössa2019-01-21 08:31
Julhälsning!2018-12-20 13:35
Upphittat skridskor!2018-11-22 08:45
 
Partner Rosvik IK