Fotboll Pojkar 2007
Bonus på köp Intersport Storheden
2019-05-29 07:33

Samla bonus till dig själv och stötta samtidigt Rosvik IK!
Vi har ett samarbete med INTERSPORT som innebär att ni som förening kan få bonus på era föreningsmedlemmars privata köp hos INTERSPORT Storheden Lulep. Ju mer ni handlar, desto mer bonus får föreningen – men också ni själva! Förutsättningen är att ni är medlemmar i Club INTERSPORT. Det är alltså inte bara föreningen som får bonus.
Som privatperson och medlem i Club INTERSPORT samlar du så klart bonuspoäng för egen räkning också och får årligen hem en bonus check om du kommit upp i bonusnivå. Din bonus är 2-6% beroende på hur mycket du handlat för. Du tjänar själv på ditt clubmedlemskap och kan samtidigt stötta föreningen. Dubbel nytta allstå!
Som Club INTERSPORT medlem får du även utskick med nyheter, inspiration och unika club erbjudanden från INTERSPORT – digitalt via e-post eller SMS och hem i brevlådan. För att bli medlem i Club INTERSPORT, kontakta din ledare eller ansvarig hos föreningen och fyll i medlemsansökan. Läs mer om Club INTESRRPORT på www.intersport.se

Sektionssponsor Fotboll
Sektionssponsor Hockey